Kartta

Kartta

lauantai 21. marraskuuta 2015

Lopulliset laattavalinnat

Laattojen valinta viime keväänä sujui yllättävänkin helposti.

Pieni muutos suunnitelmiin tuli siitä syystä, että emme olleet tulleet ajatelleeksi, että tavanomaisella lattiakaivolla varustettujen tilojen kaadot eivät mahdollista kovin suuria laattoja. Eli ainakin kodinhoitohuoneen (ja ehkä myös wc:n) laattavalinnat menivät vaihtoon.

Tänään kävimme tekemässä laattatilauksen Kymppilattioilta: eteiseen, keittiöön ja vaatehuoneeseen puhtaan valkoista isoa (60 x 60) laattaa. Pikkuvessaan tulee sitä samaa ellei sinne tarvitse tehdä kaatoja.

Kodinhoitohuoneeseen puolestaan tulee samaa harmaata 10 x 10 cm laattaa, jota on tarkoitus laittaa myös saunan lattiaan sekä kehystämään kylpyhuoneen kuviollista Dot Emp Perugia Rosso -laattaa. Harmaasta pikkulaatasta vaihtoehtoja on kaksi - ja mallilaatat kotona tuumailtavina.

Samaan syssyyn tilattiin netin lomakkeella Kaakelikeskuksesta nuo kylpyhuoneen kuviolliset lattialaatat. Oheiseen kuvaan on askarreltu kuva kph:n lattiasta - joskin ilman harmaata 10-senttistä "kehystä", jonka kanssa samaan linjaan tulee Unidrain-lattiakaivo seinän viereen.

Tilaamatta (mutta jo valittuina) on vielä Laattatukusta hankittavat molempien kylpyhuoneiden valkoiset seinälaatat ja valko-kuparisen kylpyhuoneen metallinhohtoiset lattialaatat.


2 kommenttia:

  1. Huiput nuo kuviolliset laatat! Mullakin oli haaveissa jossain vaiheessa :)
    Kun kaakelit on tilattu on jo yksi iso osa pintamateriaaleista päätetty ja saa huokaista. Mulla ainakin alko lopulta mennä hermo kaikkien tuhansien ja loputtomien valintojen kanssa. Huokasin aina syvään kun jokin meni tilaukseen.

    Raksailoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtoehtoja tosiaan riittää! Laatoituksessa valinnan vaikeutta meillä helpotti se, että oli jo ensimmäiseen laattakauppaan mennessä kohtuullisen selkeä ajatus siitä, mitä ollaan hakemassa. Kuviollisista kylppärilaatoista tuo kyseinen vaihtoehto on ollut ainoa, joka kolahti heti - ja edelleen.

      Nyt on myös parketit valittu. Vielä tehtävien päätösten määrä vähenee yksi kerrallaan :-)

      Poista